Våre saler

Vi har seks forskjellige rom til utleie, alle er utformet og innredet spesielt for dans. Lokalene i Sandvika var nye i 2021, Sal 4 sto klart i 2022.  Våre to saler på CC-Vest er fra 2003. Alle rom har vinduer som kan åpnes og ventilasjonssystem. Det er også garderober med dusj i begge lokalene. 

 

 

 

7cc-ute

CC-vest

Lilleakerveien 14, 0283 Oslo

1s-ute

Sandvika

Jongsåsveien 3, 1338 Sandvika

2sal1-2

Sandvika - Sal 1

Denne salen ligger i byggets 3. og øverste etasje. Rommet er avlangt og måler 150 kvm. Det er vinduer på tre vegger, den siste langveggen har speil. Gulvene er egnet for dans og har litt mindre friksjon enn ordinære dansematter. Det er 3 meter under taket. Salen har musikkanlegg med tilkobling med jack-plug samt overgang for iPhone. Langs kortsiden er det tilgang til en sør-vendt terrasse. 

Nytt i 2023 er barrer langs vinduene, både kortsiden og langsiden. De er ikke avbildet, men henger direkte på veggen. I tillegg står det en løsbarre i rommet.

sal2-2

Sandvika - Sal 2

Dette er ballettsalen i Sandvika. Her er det barrer langs veggene, pluss ekstra løsbarrer. Salen måler 167 kvm og har 2,65 m under taket. Gulvet har litt mindre friksjon enn vanlige dansematter. Tre vegger er vinduer og den siste langsiden er dekket med med speil. Salen har musikkanlegg med tilkobling med jack-plug samt overgang for iPhone. Det er også CD-spiller her.

sal3

Sandvika - Sal 3

Dette er  hip hop salen vår. Her er det tregulv uten dansematter. To vegger har vinduer og ett har speil. Den er 128 kvm og måler 2,65 under taket. Salen har en stolpe i midten av rommet litt langt fremme. Det er musikkanlegg med jack-plug tilkobling og overgang til iPhone. 

1sal4

Sandvika - Sal 4

Vår nyeste sal! Denne er liten og tiltenkt barnedans og mindre grupper. Den måler 95 kvm og har 2,52 m under taket. To vegger har vinduer, to har speil. Gulvet har litt mindre friksjon enn vanlige dansematter. Det er musikkanlegg med jack-plug og iPhone overgang. 

cc-store-1.

CC - Sal 1

Den store salen på CC vest har to vinduer, en langside med speil. Den måler 128 kvm og har 2,70 meter under taket. Det er dansematter på gulvene, og god svikt i parketten. Det er barrer langs en lang og en kort side, pluss løsbarrer. Det er musikkanlegg med tilkobling med jack.plug og overgang til iPhone. 

1cc-lille-1.

CC - Sal 2

Den lille salen på CC er 86 kvm og 2,70 m under taket. Det er to vinduer på en vegg, speil på to vegger, og barre langs to vegger. Gulvene har dansematter og god svikt i tregulvet under. Det er musikkanlegg med tilkobling med jack-plug og overgang til iphone.